Una comunitat audiovisual

"Convertir la Comunitat Valenciana en referència internacional i crear una nova capitalitat industrial i cultural a Europa."

AESAV

Associació d’Empreses de Servicis de l’Audiovisual Valencià

AESAV és una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és mostrar i potenciar el sector audiovisual valencià, creant sinergies col·laboratives i oferint servicis professionals al client final.

AESAV fomentarà la competitivitat, l’eficiència i la innovació per tal de crear noves oportunitats i captar noves inversions. Convertir la Comunitat Valenciana en referència internacional i crear una nova capitalitat industrial i cultural a l’entorn europeu en el sector audiovisual també són prioritats d’AESAV.

Des dels seus inicis, esta associació està formada per una trentena d’empreses que integren tota la cadena de valor del sector audiovisual: empreses de lloguer, distribuïdores, indústries tècniques, operadors de telecomunicacions, empreses tecnològiques i de servicis, empreses de doblatge i sonorització, etc.

L’Associació d’Empreses de Servicis de l’Audiovisual Valencià va ser fundada en 1989. 31 anys després continua sent l’associació empresarial del sector de servicis audiovisuals i indústries tècniques de major representativitat.

Nascuda per a representar, defendre i promoure els interessos dels seus associats, la creació de servicis comuns de caràcter assistencial, la millora de les condicions socials i industrials i la dignificació de l’activitat, hui és el punt de trobada per a empreses o institucions que busquen servicis tècnics audiovisuals o desenvolupaments industrials.

Pots posar-te en contacte directament amb l’associació AESAV:

Adreça: Poeta Alberola, 18 – baix, 46018 València, Espanya
Telèfon: 963942185 | Correu electrònic:
aesav@www.aesav.es

 

SOCIS AESAV

És una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és mostrar i potenciar el sector audiovisual valencià.

Oficines centrals

Amb la col·laboració de:

LLOGUER, PRODUCTORES I DISTRIBUÏDORES, SERVICIS AUDIOVISUALS, DOBLATGE I SONORITZACIÓ, ÀUDIO I IL·LUMINACIÓ, DISTRIBUÏDORS I IMPORTADORS, DIGITAL SIGNAGE, TELEVISIÓ, RÀDIOS I OPERADORS, ASSOCIACIONS I ORGANITZACIONS, PRODUCCIÓ I POSTPRODUCCIÓ, SERVICIS DE TRANSMISSIÓ, SERVICIS D’ENGINYERIA, PRODUCCIÓ AMB DRONS, AGÈNCIES, FORMACIÓ I ESCOLES, TRADUCCIÓ AUDIOVISUAL, FOTOGRAFIA PROFESSIONAL, LLOGUER D’ESTUDIS, VÍDEO I REPORTATGES, 3D-CGI